Değmez dediğin insan, kalbinin her kıvrımına değer ya; hayatın en falsolu küfürlerinden biridir bu aslında..!

Agustos Pembe 90 Image Banner 468 x 60

5 Ocak 2013

Bazen durup düşünürsünüz kısa metraj. Arka planda sigara dumanı vardır, kulaklarınızda bütün umutlarınızı tüketen bir şarkı, aklınızda faydasız dost telkinleri; "üzülme başkasını bulursun, vesaire vesaire vesaire" 
Küfredersiniz, çünkü bu gibi durumlarda küfretme acınızı hafifletici bir sebeptir ki bu Dünya üzerinde her boku araştıran İsviçreli bilim adamları tarafından kanıtlanmış bir gerçektir. Gerçekler acıtmaz bazen sadece kanatır. 
Bazı yaralar hep kanar çünkü hiç bir anı, hiç bir zaman pıhtılaşmaz akılda. Şans bu ki; çekik gözlü Japonlar bile anılar için kan taşı bulamadılar hala. 
Unutmak Rus ruleti oynamaya benzer çünkü revolverin bir haznesinde mutlaka size birilerini hatırlatacak bir kurşun bulunur. Mutlaka tetikleyici mücbir sebepler vardır hayatta. "Unuttum" dediğiniz anda, "siksen unutamazsın" diyen bir söz duyarsınız içinizden, öyle ki içiniz size her zaman dürüst olmuştur. 
Bir koku, onunkilere benzeyen bir çift göz belki de. O an telefonunuz çalsın istersiniz. Bankalardan, gereksiz arkadaşlardan başka birisi arasın istersiniz ama o telefon hiç çalmaz. 
Bu hayatta bütün acı gerçekler argodur bu yüzden onlar siktir olup gittiler ya zaten, bu yüzden küfredersiniz ya siz... 
Şimdi bir sigara yakın ve bu kez uzun metraj düşünün: Onlar ertesi sabaha kim bilir kimlere günaydın diyecekler, sizden başka.

0 Comments: